DIN KARRIÄR HOS TILLIT ENGINEERING

Bli en konsult med förtroende

ÄR DU VÅR NÄSTA KONSULT?

Sök ett nytt jobb som är
fullt av förtroende och inspiration

Tillit Engineering är en ny typ av tekniskt konsultbolag. Våra kunder finns ofta inom processindustri.

Vi boostar din karriär med givande uppdrag och våra unika metoder låter dig utvecklas tillsammans med våra kunder.

Just nu är vi i en expansiv fas med många kunder som behöver konsulter från Tillit Engineering.

KOMPETENSER

Vi letar efter bra ingenjörer som dig!

Grundläggande krav:

  • Vi ser helst att du arbetat minst tre år inom ditt specialområde.
  • Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning alternativt en yrkeshögskoleutbildning med några fler års arbetslivserfarenhet.
  • Som person skall du ha lätt för att samarbeta i team, kunna kommunicera med dina kollegor på svenska både i skrift och i tal obehindrat. Engelskan ser vi som en självklarhet.

Vi letar efter dig som är expert inom något av våra verksamhetsområden.

MEK– OCH RÖRKONSTRUKTÖR

MEK– OCH RÖRKONSTRUKTÖR

PROCESSINGENJÖRER

PROCESSINGENJÖRER

El- & INSTRUMENTINGENGJÖRER

El- & INSTRUMENTINGENGJÖRER

BYGGINGENJÖRER

BYGGINGENJÖRER

ANSÖK IDAG

LEDIGA JOBB

logo
Medior processingenjör
TILLIT Engineering AB Medior processingenjör, Västra Sverige, 2020-12-29   »

logo
Medior rörkonstruktör
TILLIT Engineering AB Medior rörkonstruktör, Västra Sverige, 2020-12-29   »

logo
Spontanansökan
TILLIT Engineering AB Spontanansökan, Göteborg, 2020-12-02   »

Så är det att jobba här

KONSTRUKTÖR

Stefan Hultgren

Jag har varit konsult på Tillit Engineering sedan september 2019. Min placering är på MAN Cryo där jag konstruerar rörsystem för bränsletillförsel på tankfartyg.

Det roligaste med just mitt jobb är att det ständigt är utvecklande. Vi skapar patentlösningar för flytande gaser, som LNG och hydrogen. Eftersom det är helt nya tekniker får jag vara med att uppfinna saker som inte finns.

Min konsultkarriär började med en yrkesutbildning som cad-konstruktör och sedan en vidareutbildning inom cad för processindustrin. Innan dess har jag även jobbat som montör samt arbetat en hel del med laserscanning i 3D.

När Tillit hörde av sig hade jag redan varit på min arbetsplats via ett annat konsultbolag i cirka sju år. Men Tillit erbjöd en lön som var marknadsmässig och verkade vara mer engagerade i sin personal. Jag fick stort förtroende för Omar när han berättade om bolagets värderingar och vad det innebär för personalen.

Jag uppskattar även förtroendeavtalet. Med det kan vi som konsulter utveckla vår kompetens tillsammans med kunderna. Det tror jag är bra för både kunderna och mig själv. Särskilt i dessa tider när många företag hellre satsar mer på sin egen personal än konsulter som lätt kan försvinna från en dag till en annan.

Efter att ha varit här drygt ett år kan jag säga att det var precis så bra som jag hoppades. Tillit erbjuder en personlig utvecklingsplan som är väldigt bra. Jag ges utrymme att växa både i mitt arbete och som människa. Dessutom håller Tillit en kontinuerlig kontakt och gör uppföljningar, min tidigare arbetsgivare hörde knappt av sig alls.

BOLAGETS VÄRDERINGAR

Bli ditt bästa jag

Tillit Engineerings grundläggande värderingar styr våra affärer, partnerskap, utveckling och varumärke.

Genom att du får chansen till det roligaste arbete du någonsin haft tror vi att du kommer kunna leverera en helt ny nivå av lösningar på våra kunders utmaningar. Därför erbjuder vi bra löner och förmåner i jämförelse med våra konkurrenter. En trygghet men samtidigt en utmaning för att du skall utvecklas till en bra ledare eller specialist samt en medbestämmanderätt som du aldrig upplevt förut.

DE 4 GRUNDPELARNA FÖR MEDARBETARE
NÖJDA
Nöjda medarbetare och konsulter ger nöjda kunder. (Nöjd hemma = nöjd ute)

NÖJDA

LÖNEGARANTI
Lönegaranti mot medarbetarna

LÖNEGARANTI

AVTAL
Hängavtal med Unionen till en början sedan kollektivavtal efter 5 anställda

AVTAL

UTVECKLING
En utvecklingsgaranti arbetas fram mellan arbetsgivare och medarbetare.

UTVECKLING

Coachad karriärutveckling

Vi har en regelbunden kontakt och relation med dig som konsult för att tillsammans se till att du utvecklas. Istället för det vanliga utvecklingssamtalet en gång om året upprättar vi en personlig plan som ger dig möjlighet till större utväxling på karriären.  

Nära relation till kunder

Tack vare vårt Förtroendeavtal och nära samarbete med våra kunder kan du som konsult bidra med en större roll i din egen och våra kunders utveckling. 

 

Marknadsmässig lön med stora möjligheter till bonusar

Som konsult på Tillit Engineering har du stor påverkan till din lönenivå och löneutveckling. När du börjar din anställning kan du välja på tre olika lönemodeller. Från en trygg månadslön till en högre och mer avancerad lönesättning helt baserad på din debiteringsgrad.  

En populär variant är en grundlön som redan från början är marknadsmässig, men även har lättillgängliga bonusar som tar dig till de högsta lönenivåerna inom ditt yrke. 

Vi delar med oss av framgången

Våra lönemodeller är skapade för att skapa så stor motivation som möjligt för dig. Därför har vi även en frikostig rekrytering–/uppdragsbonus där du får en andel av vinsten om du tipsar om en annan konsult som sedan blir anställd av oss. 

Med förtroende till medarbetarna skapar vi starka team med sund kultur

Vi bygger vårt förtroende på specialiserade bakgrundskunskaper och bred erfarenhet. Därför kan vi planera, designa och hjälpa till med vilket projekt som helst en kund behöver.